Hevoset-messut

6.–7.4.2019
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Hevoset

#Hevoset-messut Tampereella jo 10. kerran

Hevosalan yhteen kokoava ja jatkuvasti kasvava Hevoset-messutapahtuma järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa jo 11. kerran 6.–7.4.2019. Ohjelma koostuu klinikoista, näytöksistä, rotuesittelyistä, tietoiskuista sekä tietysti kovatasoisista kilpailuista. Messuviikonlopun aikana luovutetaan 10. kerran Vuoden Kavionjälki -tunnustus ja messulöytöjä metsästäville tarjolla on laaja valikoima hevosalan tuotteita ja palveluita. Suomen suurimmassa hevosalan tapahtumassa oli vuonna 2018 ennätykselliset 17844 kävijää.

Materiaalipankkiin ›Videot ›

hevosen lähikuva

Juhlavuoden kunniaksi kolme klinikkaa

Vuodesta toiseen Hevoset-messujen odotetuimpiin ohjelmasisältöihin kuuluvat erilaiset este- ja kouluratsastusklinikat, joita vetävät hevosmaailman kovimmat nimet. Tänä keväänä messuille saadaan todella toivottu vieras, kun Anna-Julia Kontio ohjaa sunnuntain Tasapaino ja tavoite -esteratsastusklinikan.

Kymppivuoden kunniaksi Hevoset-messuilla on tänä vuona peräti kolme klinikkaa, sillä Kontion klinikan lisäksi Saksassa pitkään uraa tehnyt estevalmentaja Mikko Mäentausta ohjaa lauantaina esteklinikan ja kansainvälinen kouluratsastaja Henri Ruoste taas valmentaa sunnuntaina kouluratsastusta.

Hevoset-messut

Messut on elämys

Tampereen Hevoset-messuille saavutaan viettämään hauska huhtikuinen viikonloppu mitä parhaimmassa seurassa.

Ohjelma laukkaa läpi viikonvaihteen este- ja kouluratsastuskisojen, rotuesittelyiden, totoamisen, erilaisten näytösten ja tähtivalmentajien kirittämänä. Unohtamatta ostosparatiisia: satojen näytteilleasettajien kojut tarjoavat satuloita, satulavöitä, loimia, suitsia ja ratsastussaappaita sekä -vaatteita – messuhintaan!

Miehet ratsaille!

– Tytärtä tuli kuskattua tallille viitisen vuotta ja aina ihmetytti, että sinne lähdettiin joka kerta iloisin mielin, oli sää mikä tahansa tai vaikka muuten olisi ollut huono päivä. Sitten samalla tallilla alkoi aikuisten alkeisryhmä ja päätin, että nyt katsotaan, mikä tämä juttu on. Kun kurssin jälkeen päästiin ensimmäisen kerran maastoon, oli fiilis sen verran loistava, että oli selvää, että tästä jää itselle harrastus. Nyt tiedän itsekin, miksi sinne tallille ”pitää päästä”, Markku kuvaa.

Esteratsastus

Kymppikerran kunniaksi kolme klinikkaa

Kymppikerran kunniaksi messuilla saadaan todistaa entistäkin vauhdikkaampaa ja monipuolisemaa ohjelmaa aina näytöksistä ja huippuvalmentajien klinikoista kovatasoisiin kisoihin.

10. järjestämiskerran kunniaksi messuilla järjestetään peräti kolme kovatasoista klinikkaa: valmentajina vakuuttavat harvinaisen Suomi-vierailun tekevä Anna-Julia Kontio, Mikko Mäentausta sekä Henri Ruoste.

Tuotetarjouksia ravureille, ratsuille ja keppareille

Messuilta löydät Suomen laajimman valikoiman hevosalan tuotteita ja palveluita.

Paikan päällä on tarjolla ratsu- ja ravipuolen uutuustuotteita, alan innovaatioita sekä edellisen kauden sesonkituotteita edullisesti.

Pääyhteistyökumppanina Horze

Hevoset 2018 -messujen pääyhteistyökumppani on ratsastustarvikkeiden ja hevostarvikkeiden verkkokauppa Horze – uutuuksia, innovaatioita, trendejä ja tarjouksia.

Ohjelmassa MM.

Anna-Julia Kontion esteklinikka
su 08.04.2018 09:45-10:30

Tasapaino ja tavoite

Henri Ruosteen kouluratsastusklinikka
su 08.04.2018 16:00-16:45

Klinikassa käsitellään mm. hevosen treenaamista kohti vaativia luokkia ja seuraavaa tasoa sekä miten sisällyttää vaativien luokkien liikkeitä hevosen treeniin

Mikko Mäentaustan esteklinikka
la 07.04.2018 09:50-10:35

Rentous, aktiivisuus, kontrolli. Klinikalla käydään läpi ja harjoitellaan perusteita, joista muodostuu tasapainoinen hyvä esteratsastus.

Taito lisää turvallisuutta – tunnista, ennakoi ja valmistaudu
su 08.04.2018 14:45-15:30

Paneelikeskustelu turvallisuudesta hevosten kanssa.

Estekilpailut
la 07.04.2018 13:15-15:45
su 08.04.2018 12:35-15:00

Lauantaina: Horse Power -ponicup, Hankkija -pikkuponicup Sunnuntaina: Prix de Hankkija KaamosCup presented by TRS, Prix de Hankkija, Glen Junioricup

kuva ravitapahtumasta
Kiinnostaako ravihevosen omistaminen?
su 08.04.2018 14:20-14:45

Vinkkejä ravihevosen yhteisomistamisesta.

Hevosten rotuesittely
la 07.04.2018 10:40-11:40

Esittelyssa mukana: Friisiläinen, Andalusianhevonen, Vuonohevonen, Arabianhevonen, American Bashkir curly, Perchenhevonen, Irlannincob, Knabstrubinhevonen, Trakehner, Shire ja Lusitano

Keppihevosareena
Horze-keppihevosalue
la 07.04.2018 09:00-18:00
su 08.04.2018 09:00-17:00

Tampereen Hevoset-messujen 10-vuotisjuhlan kunniaksi messuilla on luvassa tunteja ja kilpailuja myös keppihevosille. Keppihevosareenalla on luvassa mm. Pirkanmaan mestaruuskilpailut esteratsastuksessa ja kouluratsastuksessa, keppihevosten ratsastustunteja, agilitya sekä näyttelykurssi, jonka kruunaa kaikille keppareille avoin näyttely hienoilla palkinnoilla.

Näytteilleasettajana MM.

1hevosvoima.com / Aviform Aamulehti Aavagen Oy Allomeera Oy Amerigo Saddles Apple Tree Ranch Arkkikauppa Saarinen & Haapala Ay Art&Riders Aureskosken Jalostetehdas Oy Avant Tecno Oy Axxell Bates Australia Biofarm Oy Biojussi Biolight Bucketeye – siirrettävä valvontakamera Böckmann trailerit / Stall Anna Oy Börjes Kotimäki Carrus Dressage / Carrus Shop Cavalor Finland Cheval-Liberté Finland / Devente Chia de Gracia Oy Coaching with Connection Countryworld Oy Criollo-hevosrehut Cryonic Medical Finland Custom Sulky Oy Donna Taponero EASEL Training Oy EFOLOG Oy Envitecpolis Oy EQUIbalans / Vitabalans Oy Equillence Center Oy Equine Innovations Oy Equitar Marketing Equus Welfare Oy Etelä-Suomen Laatutrailerit Ay Eurofins Viljavuuspalvelu Oy EW-Sport Ky Fautras trailerit
Kaikki näytteilleasettajat ›

Yhteistyössä:

Horze Hankkija Team Eurohorses Racing SRL Hippos Hevosopisto Ypäjä Black Horse TRS Teivo Sillanpään Oriasema SHKL Raviliiga Hippos-lehti Hevosurheilu Hevosenomistja Hevostaitoliitto Playsson Biofarm Back on Track Ratsutila Tanila Custom

#Hevoset

6.–7.4.2019
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Hevoset

Hevosalan yhteen kokoava ja jatkuvasti kasvava Hevoset-messutapahtuma järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa jo 11. kerran 6.–7.4.2019. Ohjelma koostuu klinikoista, näytöksistä, rotuesittelyistä, tietoiskuista sekä tietysti kovatasoisista kilpailuista. Messuviikonlopun aikana luovutetaan 10. kerran Vuoden Kavionjälki -tunnustus ja messulöytöjä metsästäville tarjolla on laaja valikoima hevosalan tuotteita ja palveluita. Suomen suurimmassa hevosalan tapahtumassa oli vuonna 2018 ennätykselliset 17844 kävijää.

Materiaalipankkiin › Videot ›

Aukioloajat

Lauantaina 07.04.2018 klo 9-18
Sunnuntaina 08.04.2018 klo 9-17