Hevoset-messut

6.–7.4.2019
Tampereen Messu- ja
Urheilukeskus
#Hevoset

#Hevoset-messut on Suomen suurin hevosalan tapahtuma

Hevosalan yhteen kokoava ja jatkuvasti kasvava Hevoset-messutapahtuma järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa jo 11. kerran 6.–7.4.2019. Ohjelma koostuu klinikoista, näytöksistä, rotuesittelyistä, tietoiskuista sekä tietysti kovatasoisista kilpailuista. Messuviikonlopun aikana luovutetaan 10. kerran Vuoden Kavionjälki -tunnustus ja messulöytöjä metsästäville tarjolla on laaja valikoima hevosalan tuotteita ja palveluita. Suomen suurimmassa hevosalan tapahtumassa oli vuonna 2018 ennätykselliset 17844 kävijää.

Osta liput › Tutustu ohjelmaan ›

photo by jennifer murray

Kolmas halli keppareille, etäparkki tuo helpotusta pysäköintiin

Hevoset-messut on Suomen suurin hevosalan tapahtuma, joka kasvaa rytisten. Vuoden 2019 messuille onkin luvassa muutoksia käytönnön järjestelyissä.

Yksi suurimmista messualuetta koskevista muutoksista on suositun keppihevosalueen siirtäminen E-hallista isompiin tiloihin. Hevoset-messujen käyttöön saadaan siis A-ja E-hallien lisäksi C-halli. Messuhallien sisällä yleiseen viihtyvyyteen panostetaan aiempaa enemmän ja muutoksia tehdään muun muassa ruokapuoleen. Esimerkiksi messujen ravintola- ja kahvilapalveluita lisätään.

Vuoden 2019 messuille otetaan käyttöön ensimmäistä kertaa myös maksuton P-Ikea-etäparkki, joka sijaitsee Lahdesjärven Ikean ja K-raudan välisellä alueella. Alueelta on maksuton kuljetus messuille ja takaisin.

Hevosala kokoontuu Tampereella

Tampereen Hevoset-messut ravataan, laukataan ja hypätään jo 11. kertaa huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna 6.–7.4.2019. Suomen suurimmassa hevosalan tapahtumassa oli edellisellä järjestämiskerralla ennätykselliset 17 844 kävijää. Yksi Hevoset 2019 -messujen kantavista teemoista on hevosen hyvinvointi ja tapahtuman järjestelyihin on tehty messukäyntiä sujuvoittavia muutoksia. Suosittu ohjelmasisältö koostuu näytöksistä, rotuesittelyistä, tietoiskuista sekä tietysti kovatasoisista kilpailuista, klinikoita on luvassa ennätykselliset neljä kappaletta. Messuviikonlopun aikana luovutetaan 10. kerran hevosalan oma Vuoden Kavionjälki -tunnustus ja messut juontaa viime vuoden tapaan hevosalan monitoiminainen Olga Temonen.

Messuilta leffatähteyteen?

Hevoset-messut on mukana elokuvaohjaaja Tuukka Temosen uusimman draamaelokuvan roolituksessa. Messukävijät voivat kuvauttaa itsensä 6.–7.4.2019 elokuvan tuotantoyhtiö Optiparin osastolla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen A-hallissa. Elokuvaan etsitään myös ratsukoita. Tekeillä olevan elokuvan nimi on Aika jonka sain, ja se pohjautuu pararatsastaja Jaana Kivimäen tarinaan. Elokuvan kuvaukset käynnistyvät elokuussa 2019. Elokuvan pääosiin on jo kiinnitetty Olga Temonen, Ville Myllyrinne, Pilvi Hämäläinen ja Mikael Rejström.

Peräti neljä valmennusklinikkaa

Tänä vuonna messuilla on mukana ennätysmäärä valmennusklinikoita. Lauantaina 6.4. paneudutaan Emma Kanervan johdolla kouluratsastukseen ja Mia Jurvalan johdolla paljon toivottuun maastakäsittelyyn, sunnuntaina 7.4. hypätään esteiden yli Urmas Raagin kanssa ja ensimmäisen kerran päästään tutustumaan myös ravimaailmaan raviklinikan muodossa.

Tuotetarjouksia ravureille, ratsuille ja keppareille

Messuilta löydät vuosittain Suomen laajimman valikoiman hevosalan tuotteita ja palveluita. Paikan päällä on tarjolla ratsu- ja ravipuolen uutuustuotteita, alan innovaatioita sekä edellisen kauden sesonkituotteita edullisesti. Satojen näytteilleasettajien kojut tarjoavat satuloita, satulavöitä, loimia, suitsia ja muita tarvikkeita sekä ratsastussaappaita sekä -vaatteita – messuhintaan!

"Mitä täältä ei saa, sitä ei hevosihminen tarvitse."

Hyvinvointi on yksi vuoden 2019 teemoista

Hevoset 2019 -messujen teemana on laajasti hevosen ja ratsastajan hyvinvointi. Kolmanteen halliin laajenneen tapahtuman ohjelma laukkaa läpi viikonvaihteen este- ja kouluratsastuskisojen, rotuesittelyiden, totoamisen, erilaisten näytösten ja tähtivalmentajien kirittämänä. Osta liput nyt!

“Hevoset-messut on niin monipuolinen tapahtuma, että se lyö laudalta kaikki muut vastaavat tapahtumat. Tampereen Messut erottuu edukseen sillä, että he ovat vieneet näytteilleasettajien palvelut pidemmälle kuin moni muu messutoimija. Voin suositella Hevoset-messuja kaikille, jotka ovat vähääkään kiinnostuneita hevosista."”

– Heikki Kankainen, Hankkija Oy

“"Hevoset-messut on ehdottomasti Suomen hienon ja isoin hevostapahtuma, missä on tosi lämmin, iloinen ja reipas tunnelma. Kaikki ovat ystäviä keskenään ja ollaan samaa hevosporukkaa. Messuilla tapaavat myös keppariharrastajat ja lapsiperheet, paikalle tullakseen ei tarvitse olla edes hevosihminen, tapahtumassa on tosi laajasti porukkaa."”

– Satu Kantola, Horze

Näytteilleasettajana MM.

Agrolink Akác-tanya / Innatura Hungary Kft. Allomeera Oy Amerigo Saddles Amusantti Oy Animal Train&Care Animo srl Apple Tree Ranch Arkkikauppa Saarinen & Haapala Ay Art&Riders AS HorseCare Atec Finland OY Avant Tecno Oy Back on Track Oy Bates Saddles Biofarm Oy Bucketeye varsomiskamera Bäkkäri Börjes Kotimäki hevostarvikkeet  Carrus Dressage / Carrus Shop Cavalor Cheval-Liberté Finland/Devente Chia de Gracia Oy Coaching With Connection Countryworld Oy Criollo-hevosrehut Cryonic Medical Finland Custom Sulky Suomi Oy Danubo Oy Donna Taponero EG-Trading oy Egmont kustannus Oy Ab Elppi Oy Emmi Kähkönen Tmi EQ-ORANTA Equillence Center Oy Equine Innovations Oy Equitar Marketing Esperar Miniatures Eurofins Viljavuuspalvelu Oy
Kaikki näytteilleasettajat ›

Yhteistyössä:

Horze Hankkija Team Eurohorses Racing SRL Hippos Hevosopisto Ypäjä Black Horse TRS Teivo SHKL Hippos-lehti Playsson Biofarm Back on Track Horsett Stable Park Horse&Rider Riders Magazine Careliner Krafft 4H-yhdistys Citymarket Trainers4Skills

#Hevoset

6.–7.4.2019
Tampereen Messu- ja
Urheilukeskus
#Hevoset

Hevosalan yhteen kokoava ja jatkuvasti kasvava Hevoset-messutapahtuma järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa jo 11. kerran 6.–7.4.2019. Ohjelma koostuu klinikoista, näytöksistä, rotuesittelyistä, tietoiskuista sekä tietysti kovatasoisista kilpailuista. Messuviikonlopun aikana luovutetaan 10. kerran Vuoden Kavionjälki -tunnustus ja messulöytöjä metsästäville tarjolla on laaja valikoima hevosalan tuotteita ja palveluita. Suomen suurimmassa hevosalan tapahtumassa oli vuonna 2018 ennätykselliset 17844 kävijää.

Osta liput › Tutustu ohjelmaan ›

Aukioloajat

Lauantaina 06.04.2019 klo 9:00-18:00
Sunnuntaina 07.04.2019 klo 9:00-17:30