Hevoset-messut

6.–7.4.2019
Tampereen Messu- ja
Urheilukeskus
#Hevoset

#Hevoset-messut on Suomen suurin hevosalan tapahtuma

Hevosalan yhteen kokoava ja jatkuvasti kasvava Hevoset-messutapahtuma järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa jo 11. kerran 6.–7.4.2019. Ohjelma koostuu klinikoista, näytöksistä, rotuesittelyistä, tietoiskuista sekä tietysti kovatasoisista kilpailuista. Messuviikonlopun aikana luovutetaan 10. kerran Vuoden Kavionjälki -tunnustus ja messulöytöjä metsästäville tarjolla on laaja valikoima hevosalan tuotteita ja palveluita. Suomen suurimmassa hevosalan tapahtumassa oli vuonna 2018 ennätykselliset 17844 kävijää.

Osta liput › Tutustu ohjelmaan ›

photo by jennifer murray

Kolmas halli keppareille, etäparkki tuo helpotusta pysäköintiin

Hevoset-messut on Suomen suurin hevosalan tapahtuma, joka kasvaa rytisten. Vuoden 2019 messuille onkin luvassa muutoksia käytönnön järjestelyissä.

Yksi suurimmista messualuetta koskevista muutoksista on suositun keppihevosalueen siirtäminen E-hallista isompiin tiloihin. Hevoset-messujen käyttöön saadaan siis A-ja E-hallien lisäksi C-halli. Messuhallien sisällä yleiseen viihtyvyyteen panostetaan aiempaa enemmän ja muutoksia tehdään muun muassa ruokapuoleen. Esimerkiksi messujen ravintola- ja kahvilapalveluita lisätään.

Vuoden 2019 messuille otetaan käyttöön ensimmäistä kertaa myös maksuton etäparkki, joka sijaitsee Teivon ravikeskuksessa.

Hevosala kokoontuu Tampereella

Tampereen Hevoset-messut ravataan, laukataan ja hypätään jo 11. kertaa huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna 6.–7.4.2019. Suomen suurimmassa hevosalan tapahtumassa oli edellisellä järjestämiskerralla ennätykselliset 17 844 kävijää. Yksi Hevoset 2019 -messujen kantavista teemoista on hevosen hyvinvointi ja tapahtuman järjestelyihin on tehty messukäyntiä sujuvoittavia muutoksia. Suosittu ohjelmasisältö koostuu näytöksistä, rotuesittelyistä, tietoiskuista sekä tietysti kovatasoisista kilpailuista, klinikoita on luvassa ennätykselliset neljä kappaletta. Messuviikonlopun aikana luovutetaan 10. kerran hevosalan oma Vuoden Kavionjälki -tunnustus ja messut juontaa viime vuoden tapaan hevosalan monitoiminainen Olga Temonen.

Kolmas halli käyttöön, omistettu keppareille!

Yksi suurimmista messualuetta koskevista muutoksista on suositun keppihevosalueen siirtäminen E-hallista kokonaan omaan halliinsa. Hevoset-messujen käytössä on siis ensi keväästä lähtien A-ja E-hallien lisäksi myös C-halli. Kepparialueesta tulee laajin koskaan hevostapahtuman yhteydessä järjestetty kepparitapahtuma: halliin tulee kaksi verryttelyaluetta, ravisuora, kolme keppariareenaa, keppareiden tuunauspiste sekä keppariklinikka, jossa eläinlääkärit tekevät keppareille terveystarkastuksia. Hallia sponsoroi K-Citymarket Pirkkala.

Peräti neljä valmennusklinikkaa

Tänä vuonna messuilla on mukana ennätysmäärä valmennusklinikoita. Lauantaina 6.4. paneudutaan Emma Kanervan johdolla kouluratsastukseen ja Mia Jurvalan johdolla paljon toivottuun maastakäsittelyyn, sunnuntaina 7.4. hypätään esteiden yli Urmas Raagin kanssa ja ensimmäisen kerran päästään tutustumaan myös ravimaailmaan raviklinikan muodossa.

Tuotetarjouksia ravureille, ratsuille ja keppareille

Messuilta löydät vuosittain Suomen laajimman valikoiman hevosalan tuotteita ja palveluita. Paikan päällä on tarjolla ratsu- ja ravipuolen uutuustuotteita, alan innovaatioita sekä edellisen kauden sesonkituotteita edullisesti. Satojen näytteilleasettajien kojut tarjoavat satuloita, satulavöitä, loimia, suitsia ja muita tarvikkeita sekä ratsastussaappaita sekä -vaatteita – messuhintaan!

"Mitä täältä ei saa, sitä ei hevosihminen tarvitse."

Hyvinvointi on yksi vuoden 2019 teemoista

Hevoset 2019 -messujen teemana on laajasti hevosen ja ratsastajan hyvinvointi. Kolmanteen halliin laajenneen tapahtuman ohjelma laukkaa läpi viikonvaihteen este- ja kouluratsastuskisojen, rotuesittelyiden, totoamisen, erilaisten näytösten ja tähtivalmentajien kirittämänä. Osta liput nyt!

“Hevoset-messut on niin monipuolinen tapahtuma, että se lyö laudalta kaikki muut vastaavat tapahtumat. Tampereen Messut erottuu edukseen sillä, että he ovat vieneet näytteilleasettajien palvelut pidemmälle kuin moni muu messutoimija. Voin suositella Hevoset-messuja kaikille, jotka ovat vähääkään kiinnostuneita hevosista."”

– Heikki Kankainen, Hankkija Oy

“"Hevoset-messut on ehdottomasti Suomen hienon ja isoin hevostapahtuma, missä on tosi lämmin, iloinen ja reipas tunnelma. Kaikki ovat ystäviä keskenään ja ollaan samaa hevosporukkaa. Messuilla tapaavat myös keppariharrastajat ja lapsiperheet, paikalle tullakseen ei tarvitse olla edes hevosihminen, tapahtumassa on tosi laajasti porukkaa."”

– Satu Kantola, Horze

Näytteilleasettajana MM.

Allomeera Oy Amerigo Saddles Animal Train&Care Apple Tree Ranch Arkkikauppa Saarinen & Haapala Ay Art&Riders AS HorseCare Atec Finland OY Atec Finland OY Bates Australia Biofarm Oy Böckmann-trailerit Cavalor Cheval-Liberté Finland/Devente Countryworld Oy Criollo-hevosrehut Cryonic Medical Finland Donna Taponero Egmont kustannus Oy Ab Emmi Kähkönen Tmi Equillence Center Oy Equine Innovations Oy Equitar Marketing Esperar Miniatures Eurofins Viljavuuspalvelu Oy EW-Sport Ky Fingiant Shire Fysio Healing Oy GoMinerals Finland Oy Groupe Voltaire SAS Hallahuhdan Ratsastuskeskus Harjun oppimiskeskus Helmivene Oy Hevari Oy Hevoskoulutus.fi Hevosväylä Hirnuvilla HobuLove OÜ Horse & Power Training Horse & Rider Nordic Oy
Kaikki näytteilleasettajat ›

Yhteistyössä:

Horze Hankkija Team Eurohorses Racing SRL Hippos Hevosopisto Ypäjä Black Horse TRS Teivo SHKL Raviliiga Hippos-lehti Playsson Biofarm Back on Track Horsett Stable Park Horse&Rider Riders Magazine Careliner

#Hevoset

6.–7.4.2019
Tampereen Messu- ja
Urheilukeskus
#Hevoset

Hevosalan yhteen kokoava ja jatkuvasti kasvava Hevoset-messutapahtuma järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa jo 11. kerran 6.–7.4.2019. Ohjelma koostuu klinikoista, näytöksistä, rotuesittelyistä, tietoiskuista sekä tietysti kovatasoisista kilpailuista. Messuviikonlopun aikana luovutetaan 10. kerran Vuoden Kavionjälki -tunnustus ja messulöytöjä metsästäville tarjolla on laaja valikoima hevosalan tuotteita ja palveluita. Suomen suurimmassa hevosalan tapahtumassa oli vuonna 2018 ennätykselliset 17844 kävijää.

Osta liput › Tutustu ohjelmaan ›

Aukioloajat

Lauantaina 06.04.2019 klo 9:00-18:00
Sunnuntaina 07.04.2019 klo 9:00-17:30