Hevoset | Suomen suurin hevosalan messutapahtuma

Hevoset-messut

6.–7.4.2024
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Hevosetmessut

Hevoset-messut on Suomen suurin hevosalan messutapahtuma

Huippuklinikat, näytökset sekä esitykset – kahden päivän ajan tapahtumassa nähdään runsaasti rotuesittelyjä ja tietoiskuja. Shoppailijalle tarjolla on laaja valikoima hevosalan tuotteita ja palveluita.

Lippukauppa › Tilaa uutiskirje › Varaa osasto ›

Kaikki odotukset täyttänyt viikonloppu päättyi kävijäennätykseen

Hevoset-messut villitsi hevosalan intohimoiset harrastajat viikonloppuna Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Alan suurimmassa harrastustapahtumassa vieraili kahden päivän aikana ennätykselliset 19 386 kävijää.

Vuoden Kavionjälki -tunnustus Kyra Kyrklundille

Hevoset-messuilla vuosittain jaettava Vuoden Kavionjälki -tunnustus on tänä vuonna myönnetty Suomen kaikkien aikojen menestyneimmälle kouluratsastajalle, valmentajalle ja Uppsalan maataloustieteiden yliopiston apulaisprofessorille Kyra Kyrklundille.

HorseCombolla hevosihanuutta edullisesti

Haluamme, että mahdollisimman moni pystyisi nauttimaan huhtikuun ja lokakuun suurista hevostapahtumista. Edullinen HorseCombo tuo kaksi hevosurheilun ihanuutta kalenteriisi vain vähän yli 55 eurolla.

Tutustu näytteilleasettajiin

Hevoset-messut on shoppailijan kultakaivos. Mukana on jälleen lähes 200 hevosalan toimijaa, jotka myyvät harrastustarvikkeita ja hevosenhoitovälineitä sekä alan palveluita.

Saavu vaivattomasti julkisilla

Messuviikonloppu riemastuttaa tuhansia ja tuhansia hevosalan harrastajia. Ruuhkilta on vaikea välttyä, joten lämmöllä suosittelemme messubussien ja etäparkin hyödyntämistä. Tarkemmat tiedot Ideaparkissa sijaitsevat etäparkista julkaistaan lähempänä tapahtumaa. Tutustu messubusseihin jo nyt.

Sukella someen

Hevoset-messut laukkaa ja ihastuttaa nyt myös TikTokissa @hevosetmessut-tilillä. TikTokin lisäksi uusimmat ohjelmanostot ja messukuulumiset löytyvät totutusti Instagramista @hevosetmessut ja Facebookista @Hevosmessut

Näytteilleasettajana MM.

Ab Horse-Ess Oy Ajopelit.fi Allomeera Oy Anette FOTOGRAFIK Anjalan Hevostila Anna Tapion koulu Apple Tree Ranch ArcticVet AT ratsastuspilates Avant Tecno Oy Axxell Back on Track Oy Beach Horse Stable Oy BERRA Billnäsin Ratsastuskeskus Oy Biofarm Oy Biojussi BodyConnection Buckethay heinäautomaatit Bäkkäri ry Börjes Kotimäki Capell Care4Pet Oy Cavalor Finland Centered Riding Finland Cheval-Liberté Finland/Devente Chia de Gracia Oy Coaching with Connection Conexx® Cryonic Medical Finland Curly Horses Finland ry Custom Sulky Suomi Oy Elppi Oy Eläinlääkäri Anne Niemi Equa Series Equiara Oy Equine Innovations Oy EquiStore Oy EquusCare Eurofins Viljavuuspalvelu Oy
Kaikki näytteilleasettajat ›

Yhteistyössä:

Hankkija Horze Racing SRL Hippos Hevosopisto Ypäjä Black Horse Teivo Hippos-lehti Biofarm Back on Track Krafft Helsinki International Horse Show Horsett Bäkkäri Portin Pehku Oranta Equus TEHO Ratsut Hopoti

#Hevosetmessut

6.–7.4.2024
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Hevosetmessut

Huippuklinikat, näytökset sekä esitykset – kahden päivän ajan tapahtumassa nähdään runsaasti rotuesittelyjä ja tietoiskuja. Shoppailijalle tarjolla on laaja valikoima hevosalan tuotteita ja palveluita.

Lippukauppa › Tilaa uutiskirje › Varaa osasto ›

Aukioloajat

Lauantaina 06.04.2024
Sunnuntaina 07.04.2024