Mikä on Hevoset? | Hevoset
Hevoset-messut

Mikä on Hevoset?

Odotetut Hevoset-messut tuo yhteen alan harrastajat ja ammattilaiset

Kevään iloisin viikonloppu on täynnä iloista hevosväkeä, vangitsevaa ohjelmaa, uusiin tuotteisiin ja palveluihin tutustumista – sekä tietysti hevosia 15.–16.4.2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Klikkaa tästä lippukauppaan

Kaksi päivää Hevosten huumaa

Hevoset-messut järjestetään keväällä 2023 jo 13. kerran. Jatkuvasti kasvava tapahtuma kattaa jo useamman hallin, jotka täyttyvät viikonlopun ajaksi monipuolisesta ohjelmasta, kiinnostavista tuotteista, iloisesta hevosväestä – ja tietysti hevosista.

Paikalla on laaja kattaus näytteilleasettajia, joiden palveluihin ja tuotteisiin pääset tutustumaan. Messuilla on runsain mitoin erilaisia uutuustuotteita ja tarjouksia, joita ei voi ohittaa!

Kuvia 2022


Vuoden 2023 teema: Olipa kerran hevonen

Teema kattaa hevosen elämän syntymästä aina kilpauran alkuun asti.

– Siitä tulee mielenkiintoinen läpileikkaus hevosen elämään. Hevosen jalostukseen kuuluu miljoona asiaa, mitä ehtii tapahtua hevosen syntyhetkestä siihen, kun hevosen perään laitetaan ravikärryt tai selkään satula, sanoo hevosalan yrittäjä ja lentokapteeni Teemu Ahtee.

Ahtee toimii myös tapahtuman pääjuontajana!


Vauhdikas ja upea messuohjelma hämmästyttää jälleen

Hevoset-messujen ohjelmaa hurmaa ja ihastuttaa vuosi toisensa jälkeen. Ohjelmakattaus on täynnä alan uusinta tietotaitoa, nimekkäitä esiintyjiä ja uusia oivalluksia. Messuilla koet jännittävät estekilpailut ja mielenkiintoiset klinikat.

Tutustu ohjelmaanPysy mukana!

Tilaa Hevoset-messujen uutiskirje, niin saat tapahtuman uutiset suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje