Hevoset-messut

Mikä on Hevoset?

Odotetut Hevoset-messut tuo yhteen alan harrastajat ja ammattilaiset

Kevään iloisin viikonloppu on täynnä iloista hevosväkeä, vangitsevaa ohjelmaa, uusiin tuotteisiin ja palveluihin tutustumista – sekä tietysti hevosia 15.–16.4.2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

15.–16.4.2023

Kaksi päivää Hevosten huumaa

Hevoset-messut järjestetään keväällä 2023 jo 13. kerran. Jatkuvasti kasvava tapahtuma kattaa jo useamman hallin, jotka täyttyvät viikonlopun ajaksi monipuolisesta ohjelmasta, kiinnostavista tuotteista, iloisesta hevosväestä – ja tietysti hevosista.

Paikalla on laaja kattaus näytteilleasettajia, joiden palveluihin ja tuotteisiin pääset tutustumaan. Messuilla on runsain mitoin erilaisia uutuustuotteita ja tarjouksia, joita ei voi ohittaa!

Kuvia 2022


Lue vuoden 2022 klinikoiden vetäjien haastattelut:


Ville Vaurio: Ymmärrys perusasioiden ytimessä

Ammattivalmentaja ja kouluratsastaja Ville Vaurio isännöi messuilla kouluratsastusklinikan lauantaina 9.4. klo 10.30. Klinikalla pureudutaan eleettömän kauniin ja silti tehokkaan ratsastamisen ytimeen yksityiskohtaisuudessa pitkälle vietyjen perusasioiden kautta.

– Koen, että oli pohjalla mikä taso tahansa, ratsastat sitten kansainvälisesti kilpaa tai vasta aloittelet perustasolla, ovat perusasiat aina mukana! Vaurio sanoo.

Lue lisää

”Hevosta pitää palkita, kun se tekee hyviä ratkaisuja”

Kouluttaja Mia Jurvala pitää messuilla lastausklinikan sunnuntaina 10.4. klo 9.15. Ohjelmanumerossa lastataan traileriin hevosia, joilla on lastauksen kanssa haasteita.

– Toivon, että hevoset antaisivat mahdollisimman realistisen kuvan, millaisia ongelmat voivat olla kotona. Siinä on oikea pähkinä purtavaksi. Vanhanaikaiset uskomukset tulisi heittää romukoppaan, sillä niistä ei ole hevosten kanssa hyötyä, Jurvala sanoo.

Lue lisää

Kaikki haastattelut ja tapahtuman uutiset luettavissa täällä:

Uutiset


Pysy mukana!

Kirjeen tilaajat saavat uusimmat tiedot tapahtumasta suoraan sähköpostiin.

Saat muun muassa
  • Tiedon rekisteröitymisen avautumisesta
  • Uusimmat ohjelmajulkistukset
  • Vinkkejä sujuvaan messupäivään
  • Yhteenvedon messupäivän tapahtumista

Tilaa uutiskirje