Hevoset-messut

Medialle

Viestinnän yhteystiedot

Jenna Antila

tiedottaja
p. 040 172 1188
jenna.antila(at)tampereenmessut.fi
@Jenna_messuaa

Tanja Järvensivu

tapahtuma- ja viestintäpäällikkö
p. 050 536 8133
tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi
@TanjaJarvensivu

Median akkreditoituminen

Ennakkoon

Ennakkoon akkreditoituneet noutavat vahvistusviestiä vastaan sisäänpääsyyn oikeuttavan PRESS-rintamerkin pääsisäänkäynnin PRESS/Esiintyjät-palvelutiskiltä saapuessaan messuille. Tampereen Messujen PRESS-rintamerkki on henkilö- ja tapahtumakohtainen.

Akkreditoituminen avataan lähempänä tapahtumaa
Paikan päällä

Mikäli et ole ilmoittautunut etukäteen, voit akkreditoitua messujen aukioloaikoina paikan päällä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääaulassa Press/Esiintyjät-palvelutiskillä. Varauduthan esittämään press-korttisi, kiitos!

Blogistien ilmoittautuminen

Blogisteille ei ole avointa ilmoittautumista, vaan edellisvuoden tapaan haemme avoimella hakuprosessilla kymmentä #Tähtiblogistia yhteistyöhön Hevoset-messujen kanssa. Haku on auki marraskuun 2017 loppuun saakka ja sisällöntuottajat valitaan joulukuussa. Hakijalla ei tarvitse olla nimenomaan blogia, myös aktiivisella YouTube-kanavalla, Insta-tilillä tai FB-ryhmällä voi hakea mukaan. Valittavilla ei tarvitse olla tuhansia seuraajia tai vuosien kokemusta sisällöntuotannosta, tärkeintä on rakkaus hevosiin ja hevosalaan. Kuka tahansa voi hakea mukaan.

Lue lisää #Tähtiblogisti-hausta »

 

Linkit

Palvelut medialle »

Lehdistötiedotteet »

Materiaalipankki »

Videokirjasto »

 

Sosiaalinen media

Twitter »

Facebook »

Instagram »

LinkedIn »