Hevoset-messut

#Hevoset: Vuoden Kavionjälki -tunnustus Hippolis ry:n Anne Laitiselle

Tiedote  06.04.2018

Hevosalan vuosittainen Vuoden Kavionjälki -tunnustus jaetaan Tampereen Hevoset-messuilla lauantaina 7.4. klo 13.05 järjestettävässä tilaisuudessa jo yhdeksättä kertaa. Palkinnon vastaanottaa Hevosalan osaamiskeskus Hippolis ry:n toiminnanjohtajana vuosina 2009–2018 toiminut Anne Laitinen. SRL palkitsee messuilla sunnuntaina myös Anna-Julia Kontion. Kyllä kypärälle -kampanja, koko hevosalan turvallisuus ja kilpailut ovat keskiössä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 7.–8.4.2018 jo 10. kertaa järjestettävillä Hevoset-messuilla. Laaja ohjelmasisältö koostuu kolmesta klinikasta, näytöksistä sekä kilpailuista ja tietoiskuista.

Anne Laitinen vastaanottaa 9. kertaa jaettavan Vuoden Kavionjälki -tunnustuksen lauantaina 7.4. klo 13.05 Hevoset-messuilla järjestettävässä tilaisuudessa. Palkinnon luovuttavat Suomen Ratsastajainliitto ry SRL:n hallituksen puheenjohtaja Mikael Forstén,Suomen Hippos ry:n toimitusjohtaja Vesa Mäkinen sekä Hevoset-messujen projektipäällikkö Heli Lempinen.

Anne Laitinen (kuva: Juha Erola)

 

Perusteluissa todetaan, että Hevosalan osaamiskeskus Hippolis ry:n toiminnanjohtajana vuosina 2009–2018 toiminut Anne Laitinen on edistänyt toiminnallaan ansiokkaasti hevostalouden toimintaedellytyksiä. Hän on osallistunut aktiivisesti alan edunvalvontaan ja kehittämiseen sekä rakentanut hyvää yhteistyötä yli lajirajojen eri sidosryhmien kanssa. Laitinen koordinoi myös vuoden 2017 Suomi 100 -ohjelmaan kuulunutta laajaa, koko hevosalan yhteistä kokonaisuutta, joka nosti ratsastus- ja raviurheilun välisen yhteistyön aivan uudelle tasolle. Laitisen kädenjälki on näkynyt vahvasti myös tietoa hevosalasta päättäjille välittäneessä Hevoset ja Yhteiskunta -projektissa.

Hippoksen ja SRL:n hallitukset jakavat Vuoden Kavionjälki -tunnustuksen vuosittain henkilölle tai taholle, joka on ansioitunut hevosurheilussa, hevosjalostuksessa, hevostaidoissa, koulutus- ja liiketoiminnassa tai joka on lisännyt hevosalan arvostusta ja tunnettuutta. Aiemmin palkinnon ovat saaneet PowerParkin Pekka Lillbacka ja Nordic King -ravitapahtuma (2017), Kontion perhe (2016), hyväntekeväisyysravuri Karl ”Kalle” Adam (2015), SRL:n pääsihteeri Fred Sundwall (2014), Ingmanin perhe (2013), Espoon Ratsupolut ry (2012), Eduskunnan Hevosystävien Seura (2011) ja Gun Järnefelt (2010).

Lue uutinen: Vuoden Kavionjälki 2018 -tunnustus Anne Laitiselle

Kyllä kypärälle, tuttuja kasvoja, ravisisältöä ja kymppikerran kunniaksi kolme klinikkaa

Tänä vuonna Hevoset-messut on näkyvästi mukana ratsastusonnettomuudessa vammautuneen Saara Auvisen luotsaamassa Kyllä kypärälle -kampanjassa ja E-hallissa sijaitsee Toni Niemisen isännöimä Hevoset-messut feat. Kyllä kypärälle -yhteisosasto. Lauantaina osastolla vierailee muun muassa Katja Ståhl ja Korumies Arvi ja sunnuntaina esteratsastaja Anna-Julia Kontio, jonka SRL palkitsee Kontion klinikan päätteeksi klo 10.30 A-hallin Hankkija-areenalla. Hevoset-messujen odotetuimpiin ohjelmasisältöihin kuuluvat jälleen erilaiset este- ja kouluratsastusklinikat, joista vastaavat tällä kertaa tähtivalmentajat Anna-Julia Kontio, Henri Ruoste ja Mikko Mäentausta. Messut juontaa Olga Temonen. Tapahtumaan on lisätty tälle vuodelle entistä enemmän ravisisältöä. Lue lisää: www.hevosmessut.fi (Kävijälle/Ohjelma)

Kuvat, videot, tiedotteet ja muu mediamateriaali
: www.tampereenmessut.fi (Medialle/Materiaalipankki)

Hevoset 2018 -messut 7.–8.4.2018 Tampereen Messu-ja Urheilukeskuksen A- ja E-hallissa. Auki la 7.4. klo 9–18 ja su 8.4. klo 9–17. Päivälippujen hinnat ennakkoon: aikuiset 18 €; opiskelijat, eläkeläiset ja nuoret (7–15 v) 15 €, SRL:n ja SHKL:n jäsenet 9 €. Kahden päivän lippu 22 €. Liput iltajuhlaan 53,50 €. Ennakkoliput myy www.ticketmaster.fi. Päivälippujen hinnat portilta: aikuiset 22 €; opiskelijat, eläkeläiset ja nuoret (7–15 v) 17 €, SRL:n ja SHKL:n jäsenet 11 €. Kahden päivän lippu 27 €. Lapset alle 7 v aikuisen seurassa maksutta, alennukset voimassa olevaa korttia näyttämällä. Hevoset-messut järjestää Tampereen Messut Oy.

Lue 6.4. julkaistu tiedote ePressissä.