Hevoset-messut
kuva ravitapahtumasta

Vuoden Kavionjälki -tunnustus PowerParkin Pekka Lillbackalle

Uutinen  07.04.2017

Vuoden Kavionjälki -tunnustus myönnetään lauantaina 8.4. klo 13.05 monitoimipuisto PowerParkiin rakennetusta raviradasta sekä siellä järjestettävästä Nordic King -ravitapahtumasta. Nordic King on maailman suuripalkintoisin kylmäveriravurien lähtö. Perusteluissa todetaan, että uniikki ja yksityisellä rahalla tehty hevosalan hanke osoittaa poikkeuksellista rohkeutta, määrätietoisuutta ja osaamista.

Tunnustuksen vastaanottaa lauantaina 8.4. klo 13.05 Hevoset-messuilla järjestettävässä tilaisuudessa Pekka Lillbacka. Palkinnon jakavat Suomen Ratsastajainliitto ry SRL:n hallituksen jäsen ja kansanedustaja Sofia Vikman, SRL:n pääsihteeri Fred Sundwall ja Suomen Hippos ry:n kehityspäällikkö Suvi Louhelainen. Hippoksen ja SRL:n hallitukset jakavat Vuoden Kavionjälki -tunnustuksen vuosittain henkilölle tai taholle, joka on ansioitunut hevosurheilussa, hevosjalostuksessa, hevostaidoissa, koulutus- ja liiketoiminnassa tai joka on lisännyt hevosalan arvostusta ja tunnettuutta. Tunnustus jaetaan nyt 8. kerran.

ravirata ilmasta käsin

Perusteluissa todetaan, että Pekka Lillbackan johdolla Härmän PowerParkissa on toteutettu täysin poikkeuksellinen miljoonien eurojen hevoshanke, jonka aikana valmistui ravirata ja hevosurheilukeskus. Ravirata sai heti lanseeraustapahtumassaan kesällä 2016 laajalti kiitosta palveluistaan niin yleisölle kuin kilpailijoillekin, ja toi suomalaiselle hevosurheilulle laajalti kansainvälistä näkyvyyttä. Nordic King -ravitapahtuma nähdään PowerParkissa jälleen tänä juhannuksena. PowerParkissa nähdään 2.–6.8.2017 myös uuden hevosurheilukeskuksen ensimmäiset esteratsastuskilpailut, sillä tuliterän raviradan keskelle valmistuu kuitupohjainen ratsastuskenttä. PowerPark on palkittu aiemmin Ravigaalassa Vuoden ravitekona 2016, ja ravirata valittiin heti ensimmäisenä toimintakautenaan Vuoden kesäraviradaksi. Ravirata ja hevosurheiluhanke on mittaluokassaan uniikki yksityisellä rahalla tehty hevosalan hanke – varsinainen pohjalainen voimannäyte – joka osoittaa rohkeutta, määrätietoisuutta ja osaamista.
Katso video: Vuoden Kavionjälki 2017: PowerParkin ravirata ja Nordic King -ravitapahtuma
Kuvia: www.tampereenmessut.fi/materiaalipankki (Hevoset)

Vuoden Kavionjälki -tunnustuksen jako klo 13.05 Hankkija-areenalla (A-halli)