Hevoset-messut

#Tähtiblogistit 2018 – tutustu valittuun kymmenikköön

Uutinen  01.12.2017

Hevoset 2018 -messut haki jälleen yhteistyöhön Tähtiblogisteja, jotka katsovat hevosalaa eri vinkkeleistä. Haku laajennettiin perinteisistä blogeista koskemaan nyt myös tubettajia ja aktiivisia instagrammaajia.

Halusimme koota Tähtiblogisteista mahdollisimman monipuolisen ja erilaisen joukon, jossa on mukana niin suosionsa vakiinnuttaneita blogeja kuin ainoastaan Instagramissa toimivia aloittelevia tilejäkin. Mukana on perinteisiä heppablogeja, mutta myös esimerkiksi A-maajoukkuetason vikeltäjä, vammais- ja erityisryhmien ratsastuksesta kertova blogi sekä Instagramissa toimiva virtuaalitalli, kertoo Hevoset-messujen tiedottaja Jenna Antila.

Vuoden 2018 #Tähtiblogisti-joukkoon kuuluvat esteratsastukseen keskittyvä Here and now, vuokrahevosarkea kuvaava Tuhatta & Sataa, kehittyvän kilpaponiratsukon tarinaa avaava Kultahippuja, virtuaalitalli Juli & Hevoset, A-maajoukkuetason vikeltäjän maailmaan kurkistava Lotta Vaulting, ravihevosen matkassa kulkeva Kylmäverinen unelma, ratsastus- ja hevoskuvia pursuava @savolainenanna, monella tapaa nousujohteinen Tuhmaponi, suloinen & suosittu @aman_ponielamaa sekä vammais- ja erityisryhmien ratsastukseen johdattava Horse Magic with HM.