Hevoset-messut

Ratsastusmatkailusta kasvava ala – ohjelmassa näkyy Suomi 100

Uutinen  17.02.2017

Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi Hevoset-messujen vuoden 2017 teemana on tietysti suomenhevonen, joka viettää 110-v-juhlavuotta. Ohjelmassa kisataan, opitaan asiantuntijoilta ja kuullaan kasvavista trendeistä kuten ratsastusmatkailusta. Kirjoituskilpailussa etsitään parhaillaan hevosaiheisia tarinoita, ja messujen #Tähtiblogisti-haku saatiin päätökseen. Edellisen kerran Hevoset-messut yhdisti 15 000 hevosista kiinnostunutta kävijää ja yli 190 näytteilleasettajaa.

– Jo nyt lähes loppuunmyydyt messut ovat hyvällä mallilla. Olemme mukana Suomi100-juhlinnassa, joten tämän vuoden messuilla on odotettavissa huippuohjelman lisäksi roimasti uutta sisältöä niin ohjelmassa kuin tuotteiden ja palveluiden puolellakin, kertoo projektipäällikkö Veli-Pekka Rouvali Tampereen Messut Oy:stä.

Ohjelmassa ratsastusmatkailua, kouluratsastusklinikka sekä kovatasoiset estekilpailut

Kahdelle messupäivälle on koottu jälleen monipuolisesti ohjelmaa. Lauantaina kuulijoita kerää Marko Björsin Vastuullinen valmentautuminen -luento, esteratsastaja-valmentaja Mikael Forsténin esteratsastusklinikka, ja ratsastusmatkailusta keskustelevat Katja Ståhl sekä Riitta Kosonen. Sunnuntain kouluratsastusklinikan vetää Anna von Wendt. Ohjelmassa on myös muun muassa estekilpailut, rotuesittely ja varsanäyttelyn finaali. Hevosmiehenäkin tunnettu KoruMies Arvi ilahduttaa osastollaan ja messut juontaa hevosblogisti ja toimittaja Ronja Salmi.

Lue lisää ohjelmasta!

Ronja Salmi

Mediatiedote 17.2.2017 »