Hevoset-messut
Kuva: Heidi Lammi

Racing Areena laajenee ja live-stream osana ohjelmaa – näin uudistukset näkyvät Hevoset-messuilla 2024

Uutinen  20.12.2023

Hevoset-messut 6.–7.4. kokee ensi vuoden huhtikuussa messukävijöiden asiointia helpottavia uudistuksia. Tapahtumaa on kehitetty asiakkaat – sekä kaksi- että nelijalkaiset – kaiken keskiössä. Tähän artikkeliin olemme koonneet merkittävimmät uudistukset vuoden 2024 tapahtumaan.  

  1. E-halliin kohoaa isompi Racing Areena 

E-hallin tutun Racing Areenan pinta-alaa laajennetaan viime vuoden tapahtumasta. Areenan suurentuessa messut voivat tarjota entistä enemmän hevosten kanssa tapahtuvaa ohjelmaa. Ensi vuoden tapahtumassa nähdäänkin parrasvaloissa paljon tapahtuman päätähtiä: hevosia ja poneja. Keppihevosharrastajien suosikki, Keppihevosareena, valtaa tänä vuonna E-hallin eteläisen päädyn.

2. C-hallin päänäytösareenalla ja kilpailukentille kulku helpottuu 

C-hallissa sijaitsevan Hankkija Areenan eli tapahtuman päänäytösareenan kulkua helpotetaan. Ratsastus- ja verryttelykentät sijoitetaan hallissa siten, että tapahtumassa 2024 yleisö pääsee kulkemaan jouhevammin areenan ympärillä. C-halliin avataan ovet myös D-hallista, jotta pääaulan ruuhkautumista pystytään väistämään.

3. Ohjelma seurattavissa ruoan ja juoman äärellä A-hallissa 

Viime vuoden tapaan C-hallin päänäytösareenan ohjelmaa voi seurata live-streamina A-hallissa messuostosten lomasta. Tänä vuonna screenin äärelle voi istahtaa maukkaan ruoan ja juoman äärelle ja seurata live-streamia kahvilan antimista nauttien.

4. Messualueella kulkua muutetaan sujuvammaksi 

Yli kymmenen tuhannen ihmisen ja satojen hevosten tapahtumassa ei voi ruuhkilta välttyä. Hevoset-messut 2024 väistää kuitenkin messualueen kulun haasteita ohjaamalla väkijoukkoja kulkusuunnin.

Kaikkiin käytössä oleviin halleihin tullaan myös lisäämään yleisölle levähdysalueita, joissa voi hengähtää messupäivän lomassa.

 

Hevoset-messut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 6.–7.4.2024. Liput ovat myynnissä Ticketmasterissa.