Hevoset-messut

Mia Jurvala Hevoset-messujen tiimiin – ehdota ohjelmasisältöä messuille

Uutinen Uutiset  20.10.2022

Hevoset-messujen apujoukoissa ja ohjelmaesiintyjänä aikaisempina vuosina toiminut hevosalan kouluttaja Mia Jurvala ottaa nyt suuremman roolin ja astuu ohjelma- ja toimihenkilövastaavan saapikkaisiin ensi vuoden Hevoset-messuilla. Tapahtuma kasvaa jälleen, joten Jurvala auttaa myös messujen tuotantopäällikköä tapahtuman turvallisuuspuolen kehittämisessä.

– Messujen ohjelman suunnitteluun toivon tuovani tuoreimpia ajatuksia hevosiin liittyvästä tietotaidosta, tutkimustuloksista ja siitä mihin suuntaan hevosharrastajat toivovat palvelujen kehittyvän. Maamme suurin hevostapahtuma ansaitsee paikkansa olla suunnannäyttäjä myös sille, miten myös hevoskilpailuja voidaan kehittää hevosen hyvinvointi edellä.

Jurvala on kouluttanut reilun 20 vuoden ajan hevosia, joiden käytös tuo ihmisille ongelmia hyvin arkisissa tilanteissa.

– Koulutan hevosten omistajia yksityiskäynneillä, mutta koko ajan enemmän työni painottuu ryhmien kouluttamiseen. Minulla on jo muutamia aktiivisia opissani käyneitä kouluttajia. Heidän kanssaan teemme yhteistyötä, joten yksityiskäyntejä olen saanut delegoitua koko ajan enemmän turvallisiin kouluttajien käsiin.

Viralliset hevosalan opinnot Jurvala on opiskellut Ypäjän hevosopistossa. Takataskuun on tallentunut hevostalouden perustutkinto, suuntautuen kasvatukseen, kengittäjän perustutkinto ja tallimestarin erikoisammattitutkinto.

Sinulla on nyt mahdollisuus vaikuttaa ja ehdottaa ohjelmasisältöä ensi vuoden huhtikuun Hevoset-messuille. Laita ehdotuksesi sähköpostilla Mia Jurvalalle mia.jurvala@tampereenmessut.fi

Hevoset-messut järjestetään 15.–16.4.2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Lipunmyynti tapahtumaan aukeaa pian, jonka jälkeen myös ohjelmaa aloitetaan julkaisemaan.