Hevoset-messut

Kirjoituskilpailu "Hevonen ja minä"

Uutinen  30.01.2017

Suomen Hippos ry, Suomen Hevosurheilulehti Oy ja Tampereen Messut Oy julistavat kirjoituskilpailun suomenhevosen 110-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.

”Hevonen ja minä” -kirjoituskilpailun kautta etsitään tekstejä, jotka kuvaavat hevosen ja suomalaisen suhdetta sekä kumppanuutta itsenäisen Suomen eri aikakausina: ennen, nyt ja tulevaisuudessa. Ansiokas kirjoitus kertoo, miten suomalaiset kokevat hevosen, miten hevonen näkyy ja vaikuttaa heidän arjessaan, harrastuksessaan tai osana ammattia. Kirjoittajan hevostaustalla ei ole merkitystä, tärkeintä kirjoituksessa on hevosen ja ihmisen suhde.

Kilpailussa on kaksi eri sarjaa, runo ja lyhyt tarina. Lisäksi alle 14-vuotiaille on molemmat omana sarjanaan. Maksimimerkkimäärä tarinalle on 10 000 merkkiä. Runojen ja tekstien pitää olla aiemmin julkaisemattomia.

Voittajatekstit julkistetaan Hevoset 2017 ‐tapahtumassa lauantaina 8.4.2017 ja voittajien tekstit luetaan ääneen messujen Ohjelmalavalla. Tekstit julkaistaan myös Hevosurheilu‐lehdessä. Kilpailun voittajat saavat tuotepalkintoja Hevoset 2017 ‐messujen näytteilleasettajilta.

Tekstit pyydetään toimittamaan 3.3.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen kirjoituskilpailu(at)hevosurheilu.fi.
Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Lue Hevosurheilu-lehden kirjoitus »