Hevoset-messut

Kehitämme messujen ruokapalveluja: vaikuta osallistumalla kyselyyn!

Uutinen  05.10.2018

Olitko mukana Hevoset 2018 -messuilla ja haluat kehittää Tampereen Urheilu- ja Messukeskuksen ruokapalveluja sinun messupäivääsi sopiviksi ensi vuoden messuille? Käy vastaamassa kyselytutkimukseen ja autat kehittämään ruokapalveluja oikeaan suuntaan!

Kyselyyn vastaavilta ei kysytä henkilötietoja, vastaukset ovat anonyymejä ja täysin luottamuksellisia. Pääset vastaamaan kyselyyn tästä: https://www.webropolsurveys.com/S/7711AFBDDE7AD70F.par

Kyselyyn vastaamisen jälkeen voit halutessasi jättää sähköpostiosoitteesi ja osallistua hevostarvikeliike Hööksin lahjakortin arvontaan, jonka arvo on 20 €. Sähköpostin jättäminen tapahtuu vasta kyselyn vastausten lähettämisen jälkeen erillisellä lomakkeella, jotta kyselyn vastaukset säilyvät anonyymeinä. Sähköpostiosoitteet kerätään vain arvontaa varten, joka tehdään kyselyn sulkeuduttua. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostin välityksellä seuraavan viikon aikana. Arvonnan jälkeen sähköpostiosoitteet poistetaan. Lämmin kiitos osallistumisesta!

Kyselytutkimus toteutetaan osana opinnäytetyötä, ja sen tuloksia hyödynnetään ruokapalvelujen kehittämisessä yhteistyössä Tampereen Urheilu- ja Messukeskuksessa ravintolapalveluita tarjoavan Finland Restaurants Oy:n kanssa. Kysely on auki 21.10.2018 asti.

Jos sinulla on jotain kysyttävää kyselytutkimukseen liittyen tai haluat antaa palautetta, ole rohkeasti yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen: k8371(at)student.jamk.fi