Hevoset-messut

Hevoshurma vilkastuttaa messukeskuksen ympäristöä

Uutinen  23.03.2023

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 15.–16.4.2023 järjestettävä Hevoset-messut tuo ruuhkia ja pidentää matka-aikoja tapahtumakeskuksen ympäristössä erityisesti messupäivien aamuina ja iltapäivinä. Ruuhkia muodostuu erityisesti Tampereen läntisen kehätien, Sarankulman, Härmälän ja Hatanpään alueille. Liikkumiseen on hyvä varata hieman tavallista enemmän aikaa ja mahdollisuuksien mukaan on hyvä käyttää vaihtoehtoisia reittejä.

Kävijöiden saapumista tapahtumaan helpottaa Nyssen normaaleihin aikatauluihin lisätty Messubussi 101, joka liikennöi messuille Tampereen keskustasta. Nyssen normaalit linjat 8 ja 12 tuovat myös vaivattomasti Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen läheisyyteen. Linja 12 liikennöi rautatieaseman ohi ja linja 8 linja-autoaseman kautta. Kaikkien bussilinjojen aikataulut löytyvät tapahtuma-aikana Nyssen reittioppaasta.
Lue lisää bussiaikatauluista.

− Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen läheisyydessä liikkuu kahden päivän aikana valtavat massat ihmisiä ja autoja. Etäpysäköinnistä ja bussilinjoista huolimatta tiedämme, että odotettavissa on isoja ruuhkia ja matka-aikojen pidentymistä. Pyydämmekin alueella liikkuvilta ihmisiltä, messukävijöiltä ja näytteilleasettajilta ennakoivaa asennoitumista ja liikenneturvallisuuden erityistä huomioimista, sanoo Tampereen Messut -konsernin tuotantopäällikkö Touko Setälä.

Etäpysäköinti Ideaparkissa ja Moovy-sovellus messupysäköinnissä

Autolla saapuvien messukävijöiden kannattaa hyödyntää Lempäälän Ideaparkin etäpysäköinti. Pysäköinti alueella maksaa 2 euroa. Maksu sisältää pysäköinnin sekä kuljetuksen Ideaparkilta messuille ja takaisin. P-Ideapark sijaitsee kauppakeskuksen D-päädyssä pysäköintialueilla D6, D7 ja D8. Bussit kulkevat kumpaankin suuntaan 15 minuutin välein. Busseissa on lähtöalueella merkintä MESSUBUSSI. Pysäköinti maksetaan bussissa, ja lippua näyttämällä pääsee kulkemaan Ideaparkilta messuille ja takaisin.
Lue lisää etäpysäköinnistä.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen eri pysäköintialueilla on yhteensä 3 300 pysäköintipaikkaa. Pysäköintimaksu messuilta ostettaessa on kymmenen (10) euroa ja Moovy-sovelluksella seitsemän (7) euroa. Pysäköintimaksu tarkistetaan alueelta poistuttaessa.

Moovy-sovelluksen normaali tuntiperusteinen hinnoittelu ilmoittaa messupysäköinnin alkaessa pysäköintiajaksi 2 tuntia. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkansa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen alueella, vaan 7 eurolla auton voi pysäköidä alueelle koko messuvierailun ajaksi.

Aukiolojat

pe 14.4.2023
Hankkija Horse Show -esteratsastuskilpailu C-hallissa. Tule seuraamaan karsintoja perjantaina 14.4. klo 14.00
Liput myydään ovelta hintaan 5 € / lippu.

la ja su 15.–16.4.2023

lauantai 15.4. klo 9‒18 (pääovet aukeavat klo 8.30)
sunnuntai 16.4. klo 9.30‒17 (pääovet aukeavat klo 9)
Huomioithan, että Expo sulkeutuu sunnuntaina klo 17.00, mutta kilpailut jatkuvat C-hallissa klo 18.00 asti.