Hevoset-messut

Hevoset-messut laajenee neljään halliin keväällä 2021 – turvallisuus parantuu tilan lisääntyessä

Uutinen  27.10.2020

Suomen suurin hevosalan messutapahtuma laajenee kirjaimellisesti koko Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen ensi keväänä. Huhtikuun 10.–11. päivinä järjestettävillä Hevoset-messuilla on käytössään koko hallikapasiteetti, eli messuhuumaa riittää A-, E-, D- ja C-hallien täydeltä. Hallitilojen lisäämisen tarkoituksena on tehdä messuille osallistumisesta entistä turvallisempaa.

– Hevoset-messujen laajentamisen ansiosta pystymme tarjoamaan kävijöille, näytteilleasettajille, alihankkijoille sekä messuhenkilökunnalle turvallisen tapahtuman, kun saamme suurennettua A-ja E-hallissa käytäviä sekä tuomaan areenan ympärille enemmän väljyyttä, Hevoset-messujen projektipäällikkö Heli Lempinen kertoo.

Lisätilan myötä ratsastusareena siirtyy A-hallista C-halliin. Samalla myös hevosten veryttelyalue toteutetaan tulevilla messuilla ulkotilojen sijaan C-hallissa, mikä tuo hienon lisän jo ennestään monipuoliseen ohjelmatarjontaan. C-hallin verryttelyalue tarjoaakin yleisölle loistavan tilaisuuden seurata hevosten valmistautumista päivän koitoksiin sisätiloissa.

Näytteilleasettajat sijoittuvat kevään messuilla entiseen malliin A-, E- ja D-hallissa. Käytävätilat kuitenkin laajenevat, mikä mahdollistaa ruuhkilta välttymisen ja riittävien turvaetäisyyksien ylläpidon.

Turvallisuus ensisijaisen tärkeää

Hevoset-messujen juontaja Teemu Ahtee pitää messutilojen kasvattamista järkevänä ratkaisuna.

– Messualueen laajentaminen on todella järkevää, sillä muutoksen ansiosta kävijöille pystytään tarjoamaan laadukasta ohjelmaa tunnelman ja viihtyvyyden säilyessä ennallaan. Entisenä näytteilleasettajana koen, että erityisesti käytäväväleihin liittyvät muutokset ovat todella hyviä. Olenkin kaikin puolin todella innoissani tulevasta ja odotan kovasti, että pääsen juontamaan tapahtumaa nyt ensimmäistä kertaa, Ahtee sanoo.

Koska Tampereen Messuille turvallisten tapahtumien järjestäminen on ensisijaisen tärkeää, tulevilla messuilla huomioidaan turvallisuus kaikessa tekemisessä. Tilavien käytävien ja turvavälien ohella messukeskuksen puhtauteen ja hygieniaan panostetaan. Turvallisuutta varten on laadittu myös turvallisuusohjeet, joita noudatetaan kaikissa kevään tapahtumissa.  Turvallisuusohjeet löytyvät täältä:https://www.tampereenmessut.fi/tiedotteet/Turvallisuusohjeet_pandemiaan_liittyen_4325.html?utm_source=na&utm_medium=email&utm_campaign=tapahtuma-YYYY

Varaslähtö messuihin estekilpailun karsinnoista

Hevosihmisiä hemmotellaan Hevoset-messujen puolesta jo perjantaina 9.4.2021, jolloin otetaan varaslähtö messutunnelmaan estekilpailujen karsintojen muodossa. Tuolloin on mahdollista päästä seuraamaan karsintoja ennakkoon myytävillä pääsylipuilla. Tarkemmat tiedot tästä tilaisuudesta kerrotaan myöhemmin.