Hevoset-messut

Hevoset juhlii pyöreitä iltajuhlassa – Messut ja SRL palkitsevat hevosalan toimijoita

Uutinen  05.02.2018

Hevoset-messut juhlii tänä keväänä 10. järjestämiskertaansa, ja messutiimi kiittää asiakkaitaan sekä kumppaneitaan yhteisistä vuosista iltajuhlan merkeissä. Hevoset-messut järjestää juhlan yhteistyössä Suomen Ratsastajainliiton kanssa messulauantain 7.4. päätteeksi Hotelli Tornissa. Juhlan yhteydessä sekä Hevoset-messut että Ratsastajainliitto palkitsevat hevosalan toimijoita.

– Kymmenettä kertaa todella kelpaa juhlia! Tapahtuma on muuttunut, muovautunut ja toki myös kasvanut vuosi vuodelta. Ensimmäisen kerran vuonna 2009 järjestetyillä Hevoset-messuilla oli 90 näytteilleasettajaa ja viimeksi ennätykselliset 220. Kävijämäärä on kasvanut huikeasti ja meistä on ollut Suomen johtava hevosihmisten tapahtuma, viimeksi messuilla vieraili jo lähes 16 000 kävijää mikä on melkein 10 000 kävijää enemmän kuin 2009. Kymppivuoden kunniaksi meillä on tänä vuonna poikkeuksellisesti kolme ratsastusklinikkaa kahden sijaan. Uusimpana lisäyksenä ohjelmaan saimme Anna-Julia Kontion esteratsastusklinikan sunnuntaille 8.4., kertoo Hevoset-messujen projektipäällikkö Heli Lempinen.

SRL:n jäsenistöllä on mahdollisuus vaikuttaa

SRL:n jäsenet ovat voineet vaikuttaa ja esittää omia suosikkejaan palkittaviksi kategorioissa kuten Vuoden ratsastusnuori, Vuoden seuratoimija ja Vuoden Laatutalli.  Palkitsemisien lisäksi iltajuhlassa on tarjolla illallinen ja hevospiireihin kolahtavaa ohjelmaa.

Iltajuhlaan on myynnissä rajoitettu määrä lippuja.

Osta liput nyt