Hevoset-messut

Helsinki Horse Show ja Tampereen Hevoset-messut kumppaneiksi

Uutinen  02.04.2019

Maamme johtavat hevostapahtumat, kansainvälinen Helsinki Horse Show ja Tampereen Hevoset-messut, ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimus kattaa vuoden 2019 tapahtumat, mutta tavoitteena on monivuotinen yhteistyö, jossa tapahtumien kohderyhmille tavoitellaan kasvua molemmissa tapahtumissa.

On hienoa , että pääsemme aloittamaan ja kehittämään hedelmällistä yhteistyötä, toteaa Hevoset-messujen projektipäällikkö Heli Lempinen.

Yhteistyö lähtee pääasiallisesti viestinnällisenä tukena puolin ja toisin sekä erilaisin tarjouksin ja eduin. Tapahtumat eivät ole toistensa kilpailijoita. HIHS:in keskiössä ovat kansainväliset kilpailut ja Hevoset-messuissa taas koko hevosalan kattava messumeininki. Osallistumalla molempiin tapahtumiin hevosharrastaja saa huikeita kokemuksia alan eri kulmilta, jatkaa Lempinen.

Kävijätutkimuksistamme käy ilmi, että molemmilla tapahtumilla on tuhansia kävijöitä, jotka syystä tai toisesta eivät käy molemmissa tapahtumissa. Tähän haluamme muutosta, toteaa Horse Shown tapahtumajohtaja Tom Gordin.

Kyse on tuhansista kävijöistä, joten kasvupotentiaali on merkittävä. Tämän vuoden pilottiyhteistyöstä haemme kokemuksia ja rakennamme lähivuosille entistä tiiviimmän yhteistyön, Gordin jatkaa.

Siinä missä Hevoset-messut on koko alaa kattava näyttämö, keskittyy Helsinki Horse Show ainutlaatuiseen kansainväliseen huippuun. Horse Show tarjoaa suomalaisille vuosittain ainoan mahdollisuuden kohdata maailman huippuratsastajat kosketusetäisyydellä, Helsingin Jäähallissa. Tapahtuma on jo 35 vuoden ajan ollut ihan ”must” kaikille hevosihmisille, muistuttaa Gordin.

Lisätiedot:

Heli Lempinen, heli.lempinen(at)tampereenmessut.fi
Tom Gordin, tom.gordin(at)helsinkihorseshow.fi

Tampereen Hevoset-messut on Suomen suurin hevosalan messutapahtuma, joka järjestetään jo 11. kertaa 6.–7.4.2019 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Näytteilleasettajia on 222 ja kantavana teemana on hevosen hyvinvointi. Tarjolla on yli 80 ohjelmanumeroa ja tapahtuma laajenee kolmanteen halliin. Ensi vuonna tapahtuma järjestetään 4.–5.4.2020

Helsinki International Horse Show on maamme suurin vuosittainen sisäurheilutapahtuma, joka houkuttelee yli 40 000 kävijää Helsingin Jäähallille myös tänä vuonna. Maailman huippuratsastajat kilpailevat lähes puolen miljoonan palkintorahoista sekä arvokkaista maailmancup-pisteistä. Tarjolla on lisäksi kattava läpileikkaus kotimaisista tulevaisuuden tähdistä, klinikoista, show-ohjelmista sekä huippusuositusta Horse Exposta. Helsinki Horse Show järjestetään Helsingin Jäähallissa 23. – 27.10.2019.