Hevoset-messut

Håkan Wahlmanin klinikoilta monipuoliset opit ohjasajoon

Uutinen  01.03.2023

Hevoset-messuilla ohjelman odotetuimpia vetonauloja ovat erilaiset klinikat, joissa alan ammattilaiset opettavat ja avaavat uusia näkökulmia koulu-, este- ja kenttäratsastuksen huipulta. Håkan Wahlman nähdään areenalla sekä lauantaina että sunnuntaina. Täsmäkysymykset tutustuttava sinut Wahlmaniin. 

Kuka olet ja missä päin Suomea tai maailmaa vaikutat tällä hetkellä?
− Olen Håkan Wahlman ja vaikutan tällä hetkellä laajasti ympäri Suomea, eniten Kotkassa, Lappeenrannassa ja Keski-Suomessa Jyväskylässä ja Korpilahdella sekä tietenkin kotiseudullani Siuntiossa/Kirkkonummella. 

Mistä sinut tunnetaan hevosalalla?
− Monet tuntevat minut Helsinki International Horse Show´n ”äänenä”, mutta pääasiassa toimin kouluratsastuksen valmentajana ja ohjasajajana.

Mikä on vahvinta osaamisaluettasi?
− Varmasti ohjasajo tällä hetkellä.

Millaisen klinikan pidät Hevoset-messuilla?
− Lauantain klinikallani kerron, miksi ohjasajo on hyödyllistä niin harrastajan kuin kilparatsukon treeniohjelmassa. Sunnuntaina jatkan samasta teemasta kouluratsastuksen parissa.

Mitä uutta kävijä voi oppia pitämästäsi klinikasta?
− Toivon, että ihmiset saavat käyttöönsä jälleen yhden lisätyövälineen, millä vaikuttaa hevosen käytökseen monipuolisesti ja hyvin vaihtelevalla tavalla tietenkin hevosen raamit ja kyvyt huomioiden.

Mikä sinusta on kiehtovinta hevosten kanssa työskentelyssä?
− Yksinkertaisesti vain: Hevonen!

Tutustu Wahlmanin klinikoihin täällä.