Hevoset-messut

Hevoskarsinan varaus

Karsinapaikka tai osaston vieressä oleva aitaus tulee varata alla olevalla lomakkeella 20.3.2020 mennessä. Tämän jälkeen karsinapaikka maksaa 50€ + alv. Varausajan päätyttyä ei voi enää tuoda oreja eikä annettuja tietoja voi enää muuttaa.

Karsinoita on rajallinen määrä ja kaikille ei välttämättä voida karsinapaikkaa luvata. Etusijalla karsinavarauksissa ovat messuhalliin tulevat rotuesittelyhevoset / -ponit. Sisäkarsinoihin halutaan mahdollisimman monta rotua esille, ja tämän vuoksi karsinoita on mahdollista varata 1 karsina / rotu. Tarkempi info karsinapaikoista lähetetään varausajan päätyttyä yhteyshenkilön sähköpostiosoitteseen.

Aikataulu

Yöpymään tulevien hevosten tulee saapua karsinoihin pe 3.4. klo 16.00–20.00 välisenä aikana ja la 4.4. klo 19.30 mennessä. Lauantaina 3.4. ja sunnuntaina 4.4. sisäkarsinoihin tulevien hevosten tulee olla karsinoissaan klo 8.30 mennessä.

Horse Training Team vastaa karsinapaikoituksista ja hevosten liikkumisesta messualueella. Horse Training Teamin edustajalla on oikeus siirtää hevosia karsinoista toiseen tarvittaessa.

Lue tarkemmat ohjeet karsinoihin liittyen »


Hevosen tiedot


Hevosen vastuuhenkilön tiedot