Hevoset-messut

Hevoskarsinan varaus

Karsinapaikka tai osaston vieressä oleva aitaus tulee varata alla olevalla lomakkeella 7.8.2020 mennessä. Tämän jälkeen karsinapaikka maksaa 50€ + alv. Varausajan päätyttyä ei voi enää tuoda oreja eikä annettuja tietoja voi enää muuttaa. Hinnat kilpailuihin osallistuville: päiväkarsina 30€ + alv, koko viikonloppu 80€ + alv ja kaksi päivää (yksi yö) 60€ + alv.

Karsinoita on rajallinen määrä ja kaikille ei välttämättä voida karsinapaikkaa luvata. Etusijalla karsinavarauksissa ovat messuhalliin tulevat rotuesittelyhevoset / -ponit. Sisäkarsinoihin halutaan mahdollisimman monta rotua esille, ja tämän vuoksi karsinoita on mahdollista varata 1 karsina / rotu. Tarkempi info karsinapaikoista lähetetään varausajan päätyttyä yhteyshenkilön sähköpostiosoitteseen.

Aikataulu

Yöpymään tulevien hevosten tulee saapua karsinoihin pe 21.8. klo 16.00–20.00 välisenä aikana ja la 22.8. klo 19.30 mennessä. Lauantaina 22.8. ja sunnuntaina 23.8. sisäkarsinoihin tulevien hevosten tulee olla karsinoissaan klo 8.30 mennessä.

Horse Training Team vastaa karsinapaikoituksista ja hevosten liikkumisesta messualueella. Horse Training Teamin edustajalla on oikeus siirtää hevosia karsinoista toiseen tarvittaessa.

Lue tarkemmat ohjeet karsinoihin liittyen »


Hevosen tiedot


Hevosen vastuuhenkilön tiedot

* HUOM! Kilpailuihin osallistujat voivat merkitä yrityksen / yhdistyksen nimi ja osastonumero -kenttiin sanan "kilpailija".