Hevoset-messut
{Content.image.alt

Pauliina Swindellsin kenttäratsastusklinikka

la 22.08.2020 16:20-17:05

Hankkija-areena, A-halli

Kenttäratsastus ja maastoesteet
Klinikan teemana on maastoesteet. Pauliina käy läpi erilaisia tekniikkaharjoituksia ja millaisia tehtäviä maastossa tulee vastaan milläkin tasolla.

Pauliina Swindells on kansainvälinen 5* kenttäratsastaja. Hän on ollut Suomen maajoukkueessa vuodesta 1999 ja edustanut Suomea 2019 Senioreiden Kenttä EM-kisoissa Luhmuhlenissa Saksassa, 2018 MM-kisoissa Tryonissa Amerikassa ja 2017 EM-kisoissa Strzegomissa Puolassa.

Pauliinan ura on poikkeuksellinen ja inspiroiva tarina siitä, miten niukalla budjetilla urheilija voi menestyä isoja taloudellisia satsauksia vaativassa urheilulajissa. Vaikka takana on jo 20 vuotta sisukasta työtä, uhrauksia ja murtuneita luita Pauliina jaksaa edelleen hymyillä. Kekseliäisyys ja luovuus ovat auttaneet Pauliinaa voittamaan taloudelliset haasteet ja samalla tuoneet hänelle ainutlaatuista mainetta lajinsa parissa ja suomalaisessa urheilussa.

Vuonna 2018 osallistuminen MM-kilpailuihin oli uhattuna suurien matkustuskulujen takia. Pauliina kirjoitti lasten kirjan “Ferro S -hevonen, joka hyppäsi kuusta” ja se julkaistiin joukkorahoituspalvelu Kickstarterissa. Kampanjan tulos ylitti tavoitteen ja tuotot mahdollistivat Pauliinan matkan MM-kilpailuihin Pohjois-Carolinaan.

Tervetuloa Hankkija-Areenalle seuraamaan kenttäratsastusklinikkaa! Messuja odotellessa voit tutustua Pauliinaan lisää www.pauliinaswindells.com