Hevoset-messut

Niclas Aromaan esteratsastusklinikka

su 10.04.2022 12:40-13:25

Hankkija-areena, A-halli

Tavoitteena rentous

Esteklinikalla tullaan näkemään miten Niclas pyrkii valmistelemaan hevoset kilpailuihin sekä työskentelemään ne rennoiksi kotona.

Niclas Aromaa
Niclas oppi lapsena ratsastamaan ennen kuin kävelemään. Niclas on ratsastanut ja kilpaillut koko lapsuutensa aina teini-ikään saakka ja 16-vuotiaana lähti hakemaan uusia kokemuksia ja lisäoppia ulkomailta. Hän oli ensin Saksassa töissä ”oppi-isänsä” Yrjö Suomuksen luona ja sen jälkeen Ruotsissa Flyingen oriasemalla harjoittelijana Kyra Kyrklundin ja Peter Eriksonin ohjauksessa. Sieltä Niclas palasi Suomeen ratsuttajaksi. Pysyvästi hän muutti Saksaan 1997 ja 2002 perusti yrityksensä Stall STI-Aromaa Laura-vaimonsa kanssa.

Niclaksella on useita sijoituksia Saksan vaikean tason (150cm) kansallisista kilpailuista itse kouluttamillaan hevosilla. Hän on edustanut Suomea World Cup ja Nations Cup kilpailuissa. 2007 Niclas sijoittui Nuorten hevosten MM-kilpailuissa.
Koska Niclas on ollut ja työskennellyt elämänsä hevosten parissa, hänellä on erinomainen kyky kouluttaa ja kilpailuttaa hevosia sekä valmentaa esteratsastajia. 2013 Niclas edusti Suomea Euroopan mestaruuskilpailuissa Herningissä ja sijoittui viidenneksi Sopotin Grand Prix luokassa. Niclas on vastannut itse menestyksekkäimpien hevostensa koulutuksesta.

Tervetuloa seuraamaan esteratsastusklinikkaa Hankkija-Areenalle A-halliin!