Hevoset-messut
{Content.image.alt

Hevosen rauhoittavat signaalit

la 10.04.2021 13:30-13:55

Racing-ohjelma-alue, E-halli

Hevosen jännittymisen ensi merkkien tunnistaminen ja niiden hyödyntäminen hevosen kanssa arjessa ja kouluttaessa hyödyttää kaikkia hevostoiminnassa. Koe hauska esitys siitä, miten tunnistat hevosen tunnetilan muutokset ja kehität sujuvaa ja turvallisempaa yhteistyötä hevosen kanssa. Rauhoittavien signaaleiden tunnistamisesta on hyötyä lajista tai hevosen käyttötarkoituksesta riippumatta. Käymme läpi mitä rauhoittavat signaalit ovat ja miten niitä tunnistaa.

KATARIINA ALONGI

Katariinan Coaching with Connection -filosofian mukaan kaikki hevosten kanssa tekeminen koostuu kolmesta yhtä tärkeästä osa-alueesta: tekniikasta, tietoisuudesta ja tunteesta. Hän on valmentanut biomekaniikkaan perustuvaa istuntalähtöistä ratsastusta jo melkein kaksikymmentä vuotta, mutta viimeisen kymmenen vuoden ajan siihen on rinnalle noussut myös hevosihmisten tunnetaitovalmennus. Hänen suosittua Hevonen, Opettajani -podcastiaan kuuntelee viikottain tuhannet hevosihmiset.

Lisää Katariinasta: www.coachingwithconnection.com

AINO KOIVUKUNNAS
Ainolla on 15 vuoden käytännön kokemus hevosen kouluttamisesta positiivisella vahvisteella. Aino on perehtynyt myös hevosen ja ratsastajan biomekaniikkaan, istuntaan ja maasta työskentelyyn. Aino kuuluu istuntaopettaja Katariina Alongin Coaching with Connection opettajatiimiin, on hevosalan vastuukouluttaja Taitotalossa (entinen Amiedu) ja luennoi hevosen kouluttamisesta Koulutuskeskus Salpauksessa. Aino on suorittanut eläintenkouluttajan ammattitutkinnon ja jatkaa opintojaan tällä hetkellä eläintenkouluttajan erikoisammattitutkintoa suorittamalla.

Lisää Ainosta: www.hevosilo.fi ja facebook.com/hevosilo/