Osastoilla tapahtuu | Hevoset
Hevoset-messut

Osastoilla tapahtuu

KPEDU Kaustinen, osasto A 830

 

Tule kokeilemaan montè simulaattoria osastollemme! Simulaattori on käynnissä :

Lauantaina klo 10-11.30 13-14.30 16-17.30

Sunnuntaina klo 10-11.30 12.30-14 15-16


Centered Riding Finland ry, osasto A70

Osastolla ohjataan ihmisiä oikeaan asentoon satulassa koko messujen ajan. Avuksi käyttäen jumppapalloja, satulapukkeja, jumppamattoja ja trampoliineja.
Kerromme Centered Riding menetelmästä ja organisaatiosta.

Centered Riding Inc on kansainvälinen organisaatio, jonka on perustanut Sally Swift, onganisaatiota johtaa hallitus, jonka puheenjohtaja on Ursula Turtiainen, Centered Riding Finland on CR Incín alajärjestö.
www.centeredridingfinland.fi

Mukana centered Riding ohjajat: Jussi Ahtiainen, Anne Lukkarinen, Riitta Kilpiö, Christel VIhma, Minni Vildén, Suvi Mäntynen, Ulla Salin, Doris Münster, Minttu Kauniskallio, Minna Kotkamaa, Tuulia Karilo, Maria Siekkinen, Piia Nissinen, Sanna Tahko, Tanja Kortelainen, Mira Makris, Melina Sandelin, Ursula Turtiainen

Kaikkien Hevoset-messuilla jäseneksi (20,00/vuosi) liittyvien kesken arvotaan sunnuntaina messujen lopuksi seuraavat palkinnot:
1. Palkinto
Centered Riding Open-kurssi 27-28.5.2023 Ursula Turtiainen Level IV Apprentice, omalla hevosella Millcreek Ranchilla Heinlahdessa.
millcreek1989@gmail.com (arvo 200,00)
2. Palkinto (2 kpl) (arvo n 90,00)
Vapaavalintainen 21 päivän verkkovalmennus www.ratsastajatreenaa.com Nia-Maria Gröhn Level I, nia-maria.grohn@vkhuippu.fi
Verkkokurssi Hevostaitoa tunteella – Maastakäsin työskentely Annika Schulman Level III, annika.schulman@stablemind.fi
3. Palkinto 10 kpl CR-yksityistunteja kymmenelle jäseneksi liittyjälle. (arvo n 85,00)
*CR-tunti yksityistunti 60 min, Ratsutalli Astor Paimio, Jutta Kolehmainen Level II, sis. hevosen, käytettävä 31.7.20223 mennessä. ihaastus@toisenkavionkauppa.fi
*CR-yksityistunti naistensatulassa Korpilahdella, Doris Münster Level II, sis hevosen, doris@horsesandmore.fi
*CR-yksityistunti 45 min www.ratuntalli.fi Turku, Melina Sandelin Level I, sis. hevosen, käytettävä 2023 loppuun mennessä, ratunratsastuskoulu@gmail.com p. 040 680 4749
*CR-yksityistunti Kuopiossa, joko omalla tai tallin hevosella, Eerika Häkkinen Level III, käytettävä 31.7,2023 mennessä. eerika.hakkinen@gmail.com
*CR-yksityistunti 45 min Turun seutu, omalla hevosella, myös etänä, Minttu Kauniskallio Level I, käytettävä 2023 mennessä, minttu.kauniskallio@gmail.com
*CR-yksityistunti Porvoossa Minni Vildén Level II, omalla hevosella tai Minnin hevosella, jolloin ratsastetaan western hevosella ja -varusteilla. minni.vilden@gmail.com
* CR-yksityistunti Turussa Sanna Tahko Level I, omalla tai Sannan hevosella, sktahko@gmail.com p.040 7260746
*CR-yksityistunti Helsinki – Lahti omalla hevosella Maria Siekkinen Level II, maria.siekkinen@suomi24.fi
*CR-yksityistunti Vantaa Puolimatkan talli, Tuulia Karilo Level I, puolimatkantalli@gmail.com


Speedex – Oy Feedex AB, osasto A 414

Odotamme sinua Speedexin osastolla A 414 valmiina esittelemään Speedex-hevosrehusarjan ja Science Supplements -lisäravinteet sekä keskustelemaan hevosten ruokinnasta laajemminkin.

Paikalla ovat Speedexin edustajat: Johanna Sundqvist, Marjo Pikkumäki ja Raimo Näsi.


Niina Kirjorinne – KJR Equitation oy, osasto A 337

Ratsastajan tasapainovarikko mittaa ja testaa ratsastajien symmetriaa ja tasapainoa uuden mittausteknologian avulla. Saat testistä tulokset välittömästi, ja saat samalla hyödyllisiä vinkkejä oman istuntasi kehittämiseen.

Testin hinta 39€, maksu onnistuu kortilla ja käteisellä.

Varikolle voi varata ajan etukäteen, testiin voi tiedustella aikoja myös suoraan osastolta paikan päällä.
Ennakkovaraukset: https://www.kirjorinne.com/p/kjr-tasapainotesti-hevoset-2023/


Coaching With Connection, osasto A 1042

Hevonen, Opettajani – podcastista tuttu Katariina Alongi tavattavissa osastolla messujen ajan, tule moikkaamaan!

Lauantai 15.4 istuntatietoiskut
11.00 Riitta Kuumola: CwC-tietoisku – Ratsastajan istuinluiden ja lantion asento
13.00 Hanna Kontio: CwC-tietoisku – Ratsastajan reiden asento
16:00 Virve Haajanen: CwC-tietoisku – Ratsastajan keskivartalon voima

Sunnuntai 16.4 istuntatietoiskut
11.00 Johanna Aro: CwC-tietoisku – Tasapainoinen istunta esteillä
13.00 Taru Aronen: CwC-tietoisku – Kun ratsastajan tunteet nousevat pintaan
15:00 Karoliina Malkamäki: CwC-tietoisku – Ratsastajan istuinluiden ja lantion asento


HANKKIJA OY, osasto A 201

Tule tekemään hyviä löytöjä Hankkijan osastolle A-halliin!
Esillä ovat RACING-rehujen tuoteuutuudet ja parhaat tarjoukset. Paikalla ovat myös ruokinta-asiantuntijat, jotka auttavat mielellään hevosen ruokintaan liittyvissä kysymyksissä. Noin klo 15.00 lauantaina osastolla ovat tavattavissa esteratsastajat Sani ja Jone Illi, joiden hevosten ruokinnan pohjana ovat PROHAY-heinä ja Racing-rehut. Sunnuntaina osastolla tavattavissa ammattivalmentaja & kouluratsastaja Ville Vaurio, jonka hevosten ruokinnassa käytössä ovat Racing-rehut. Ville on tavattavissa klo 12 ja klo 14.Kotimaisen SOLHEDS-tuotesarjan kehittäjä Saija Pihkanen (FM Biokemia) on paikalla koko messujen ajan. Tule hakemaan asiantuntijan turvalliset hoito-ohjeet kesän kutinoihin. Osallistu myös SOLHEDS-arvontaan, jossa palkintona loistava tuotepaketti. Arvonta lauantaina ja sunnuntaina. Hevosten aitaamiseen ohjeet ja vinkit saat DELAVALin asiantuntijoilta, jotka ovat paikalla koko viikonlopun.

SHOWFINE, osasto E920

Maasta käsin tapahtuman takana oleva Iiris Sipi vierailee osastolla sekä lauantaina, että sunnuntaina klo 12-14.
Kansallisen Poninäyttelyn johtaja on myös tavattavissa osastolla koko viikonlopun ajan.
Esittelemme myös aivan uudenlaisen Rakenne kertoo, näyttely- ja koulutustilaisuuden, jossa alansa huippu asiantuntijat avaavat, mitä erilaiset rakenneominaisuudet käytännössä tarkoittaa.
Osastolla on esillä myös näyttely- ja kilpailuvarusteita ja tuote uutuuksia, jotka tehdään käsityönä Suomessa!

T:MI HIRNUVA HARMONIA

Sunnuntai 16.4.2023 Klo 9:30-17:00 T:mi Hirnuva Harmonia, paikalla Veera Ylönen (yrittäjä)
– Tallin toiminnan esittelyä (esitteet, diaesitys tietokoneella)
– Palveluiden esittelyä: hevosleirit, ratsastustunnit, heppailuhetket, hevosvuokraus, tyhy- päivät, talutusratsastus tapahtumiin
– Tarjoushinnat messuviikonloppuna 15.-16.4.2023 varatuista ohjatuista ratsastuspalveluista -10% alennus (alennus ei koske hevosleirejä)
– Lahjakortti- arvonnat klo 13 & 16 (50€ lahjakortit)

Nutrolin® / Olini, osasto A 764

Powered by Nutrolin® -tiimiin kuuluva Oona Ylipuranen on tavattavissa osastollamme lauantaina. Oona opiskelee hevososteopaatiksi Saksassa The Vluggen Institutessa ja hän on koulutettu koira- ja hevoshieroja, sekä Irradia -laserterapeutti.


HORSE TRAINING TEAM / Mia Jurvala, osasto E 931

Tule tapaamaan TEL ® – Kouluttajia läpi viikonlopun. Osastolla pääset kouluttajien ohjeistuksella tekemään myös käytännön harjoitteita.

Hevoskouluttaja MIA JURVALA on tavattavissa osastolla lauantaina ja sunnuntaina klo 12.40 – 13.00 www.miajurvala.net

KOTTIKÄRRYKARUSELLI ON OSASTOLLA MYYNNISSÄ !!!

Kirjailija Veera Nieminen on tavattavissa osastolla lauantaina ja sunnuntaina

klo 11.00 – 12.00 ja 14.00 – 15. 00


Schleichtalli Rambo Meet&Greet, mukana myös Dreamschleich, osasto E 205

Tule tapaamaan Venny Helénia /Schleichtalli Rambo @scht_rambo ja Jenna Lainetta/Dreamschleich @dreamschleich ja

Aikataulut:

la 15.4. klo 11 ja 15

su 16.4. klo 15


Hevoshaka, osasto E 611

Hevoshaka on esillä Hopoti- alueella lauantaina. Tule moikkaamaan erityisesti, jos kiinnostaa pienryhmäratsastus, leirit, valjakkoajo tai ratsastuspilates / istunnan ja ratsastajan kunnonkohotus. Kysele ja tule kokeilemaan varusteita!


HÖÖKS, osasto A 411

Yhteistyössä Helsinki International Horse Shown kanssa, arvomme kaikkien uusien uutiskirjetilaajien kesken liput vuoden 2023 HIHS-tapahtumaan.
Tule osallistumaan arvontaan osastollemme A411.
Tervetuloa!


Eläinlääkäri Anne Niemi, osasto A1032

su  16.4.

ELL Maria Pyykönen tulee osastollemme klo    14.15-14.45      . Tule kyselemään Marialta  millaisia ominaisuuksia  hän kouluratsastajana haluaisi, että nuorella kouluhevosella olisi . Asiaa siis kasvatuksesta  tai  nuoren hevosen kouluttamisesta .

su  16..4.    noin klo 16.10-16.40  ELL Kaisa Nivola / Kallelan oriasema  tulee osastollemme . Jutellaan  pakastesiemennyksistä  tai  vaan ravihevoskasvatuksesta / oreista .


BÄKKÄRI, osasto A 251

Marko Yrjövuori : Back on Track osastolla Hevoset messuilla tapahtuu 15.4. Tampereella! Tervetuloa osastollemme A251 ostoksille sekä tutustumaan hoitaviin tyylikkäisiin Back on Track uutuuksiin. Tapaa samalla legendaarinen maailmantähtiäkin kuntoon luotsannut fysiikkavalmentaja Marko Yrjövuori! #yhteistyössäbackontracksuomi

Back on Track osastolla Hevoset messuilla tapahtuu 15.-16.4. Tampereella! Tervetuloa osastollemme A251 ostoksille sekä tutustumaan hoitaviin tyylikkäisiin Back on Track uutuuksiin.

Sinulla on myös mahdollisuus tulla jututtamaan samalla Pilviä. Pilvillä on erittäin laaja-alainen kokemus hevosalalta, joka antaa hänelle poikkeuksellisen hyvän taustan ymmärtää hevosalaan liittyviä juridisia kysymyksiä. Hän on pyörittänyt mm. yksityistallia, työskennellyt ratsuttajana ja valmentajana sekä myynyt ja ostanut hevosia. Pilvin missiona on tuottaa helposti ymmärrettävää tietoa hevosihmisille, jotta mahdollisilta ongelmilta voitaisiin tulevaisuudessa välttyä.

Pilvi rakastaa BOT tuotteita ja pisteellä on viikonlopun käynnissä huikea BOT arvonta!

Nähdään messuilla!

Legimia yhteistyössä Back on Track

 


St. Hippolytin osastolla A 334 pääset tutustumaan uutuustuotteisiimme sekä keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa hevosten ruokinnassa askarruttavista asioista. Osastolla on tavattavissa koko messujen ajan St. Hippolyt Suomen konsultti FT Elena Autio sekä Parvelan Retun taustajoukoista hevosfysioterapeutti Noora Ojanperä.

Esillä ovat uutuustuotteista mm. Relax BioCare hevosen ihonhoitotuotesarja sekä herkille hevosille sopivat uutuusrehut NaturMüsli Grain Free, Gastro Relief Beet sekä Gastro Relief Oil. Osastoltamme voit noutaa ilmaisia rehunäytteitä sekä osallistua arvontaan, jossa voit voittaa uutuustuotteita omaksesi.

Lauantaina pääset kuuntelemaan Elena Aution luentoa laidunkauden ruokinnasta Black Horse lavalla klo 9.45 alkaen. Tervetuloa!

St.Hippolyt | Korkealuokkaisista ja puhtaista raaka-aineista valmistettuja rehuja.

 


Katso messujen koko ohjelma